top of page

ACTIVITEITEN IN TROYES ...

Hieronder vindt u de basisactiviteiten van de stad en de verder verwijderde activiteiten die nodig zijn om er met de auto te komen. Voor meer informatie is het VVV-kantoor gevestigd op het plein voor het appartement: https: //www.tourisme-troyes.com/ en documentatie van de belangrijkste bezienswaardigheden en bezoeken is beschikbaar in de gang die toegang geeft tot het appartement. Uiteraard blijven wij tot uw dienst om u een gedegen advies te geven.
 
unnamed.jpg

Winkelen

 

Een bezoek aan Troyes betekent ook slenteren door de straten van de stad en winkelen. Hiervoor zijn de straten: Emile Zola, General Saussier en Georges Clémenceau ideaal.

De essentie in Troyes:

La rue Emile Zola is de belangrijkste winkelstraat van de stad

     

Les Modettes (sieraden maken) - (go)

 

Zolane Vintage (textiel mode en retro accessoires) - (go)

 

Garçon Français (Trojaans ondergoedmerk) - (go)

 

Antiquités du Musée (oude voorwerpen) - (go)

 

Les Passeurs de textes (onafhankelijke boekhandel) - (go)  

A proximité de Troyes :

MCARTHURGLEN (outlets winkelcentrum, winkelcentrum dat factory outlets samenbrengt ... het beste van de 2 outletcentra.) - (go) 

MARQUES AVENUE (outlet winkelcentrum) - (go) 

Nigloland

 

Nigloland is een pretpark gelegen in Dolancourt in het Franse departement Aube.

Opgericht door twee broers en voormalig kermisterrein, Patrice en Philippe Gélis, opende het zijn deuren op 13 juni 1987. De naam van het park komt van die van zijn mascotte, "Niglo", wat egel betekent in de Roma-taal (de oorspronkelijke taal van het Roma-volk).

Het park is verdeeld in vier thematische gebieden: de Canadian Village, de Rock 'n' Roll Village, de Wonderful Village en de Swiss Village.

Het bezoekersaantal bereikte in 2018 655.000 bezoekers, het record sinds de oprichting.

Meer informatie

nigloland.jpg
Plage-Mesnil-St-Père.jpg
Lac_de_la_forêt_d'Orient_mesnil_saint_Pe
Lac_de_la_forêt_d'Orient_mesnil_saint_Pe

Parc naturel régional de la forêt d'Orient 

 

Het Regionaal Natuurpark Forêt d'Orient is een Frans regionaal natuurpark in het departement Aube. Het werd opgericht in 1970 en is een van de eerste vijf regionale natuurparken die in Frankrijk zijn aangelegd.

Met een oppervlakte van 80.000 ha, het verenigt 58 gemeenten (58 gemeenten die het Handvest 2010-2021 hebben ondertekend) met een bevolking van ongeveer 23.000 inwoners. Dit park herbergt grote stuwmeren (5.000 ha), genesteld in de holte van diepe bossen en in het westen en het oosten omlijst door glooiende kalkstenen heuvels.

Er zijn 106 privévijvers waar hoogwaardige visserij wordt ontwikkeld.
Deze kunstmatige meren maken deel uit van het Seine-stroomregelsysteem dat van kracht is sinds het midden van de jaren 60. De kunstwerken (dijken en toevoer- en teruggavekanalen) worden beheerd door de Interdepartementale Instelling van Dammen Reservoirs van het Seinebekken. Als instelling van de stad Parijs beheren ze ook de meren van Der-Chantecoq en Pannecière. Door de geboorte van de meren is dit gebied een verplichte doorgangsplaats voor trekvogels uit het noorden en op weg naar de hete landen van Afrika. Het park omvat ook 25.000 ha bos dat wordt gedomineerd door eiken en haagbeuken, waarvan een groot deel privé is. De houtsector is de belangrijkste werkgever in het gebied. U kunt genieten van vele activiteiten in dit natuurpark (wandelen, waterspelen, zwemmen ...) en voor elk meer dat het vormt, zult u verschillende activiteiten ontdekken

(Meer informatie over deze activiteiten)

Meer informatie over deze natuurparken

Le Cinéma CGR

 

Mocht het weer echter grillig blijken te zijn of wilt u de avond doorbrengen met het kijken van een goede film, aarzel dan niet om naar deze bioscoop met zijn schitterende zalen te gaan. The Ice Room maakt gebruik van een 4K-laserprojector die een unieke beeldkwaliteit biedt en DolbyAtmos-geluid zorgt voor een uitzonderlijke geluidsprecisie. De verstelbare fauteuils die speciaal voor de ICE-room zijn ontwikkeld, bieden u al het comfort dat u nodig heeft om optimaal te genieten van uw premium bioscoopsessie. Daarnaast kies je in deze zaal vooraf je stoelen door online te betalen.

Meer informatie...

CGR Troyes.jpg
20170506_163422.jpg

Le bowling des 3 seine

gelegen in het hart van de stad Troyes, achter de bioscopen, De bowlingbaan bestaat uit een moderne en uitgeruste structuur 18 synthetische tracks, een volledig geluidssysteem, een seminarruimte, 10 biljart- en arcadespellen.

Meer informatie...

La patinoire des 3 seine

Deze ijsbaan heeft een baan van 1.456 m², een kleedkamer met 800 paar kunst- of hockeyschaatsen (maten van 25 tot 47), een bijzonder bestudeerde geluids- en lichtsfeer en een cafetaria-oppervlakte van 70 m². Alles om een ​​fijne tijd te hebben met vrienden of familie.

Meer informatie... 

patinoire de Troyes.jpg
bottom of page