top of page

Bruikbare informatie

 

Om uw reis zo goed mogelijk te organiseren, vindt u hieronder nuttige informatie waarmee u uw vragen kunt beantwoorden wanneer u in onze appartementen komt logeren.

 

Klik op het thema dat u interesseert:

Waar parkeren?

Waar u uw fiets kunt stallen?

Hoe de sleutels te krijgen?

Wat zijn de huurregels die moeten worden gevolgd?

Ontbijt lunch en diner

Apotheken en medische noodgevallen

Wat te doen als je weggaat?

Menu infos pratiques NL

Waar parkeren?

 

De appartementen hebben geen eigen parkeerplaatsen. Daarom zijn er 2 keuzes om te parkeren in de straten of in een van de vele betaalde parkeergarages in de buurt.

PARKEREN IN DE STRAAT 

De appartementen bevinden zich in het hart van het stadscentrum van Troyes, dus parkeren in de straten in de buurt is niet eenvoudig, vooral tijdens feestdagen of 's avonds en in het weekend. Qua parkeertarieven zitten we in de "rouge" zone.

Er is een toeslag voor parkeren in de straten van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur behalve op donderdag en vrijdag tot 17.00 uur.

2 uur parkeren = 3,60 € / we raden u aan om uw parkeerplaats om de 2 uur op te laden om te profiteren van het beste tarief voor parkeren op straat.

Om uw parkeerplaats te betalen, kunt u het bedrag betalen met een creditcard aan de parkeerautomaat of op de mobiele applicatie die wordt gebruikt door de stad "flowbird.fr". Deze laatste methode voorkomt dat u steeds weer teruggaat naar de prikklok.

Je krijgt ook 30 min gratis per dag (vul je kenteken in op de parkeerautomaat of via de app). Aan de andere kant, als u uw parkeertijd wilt aanvullen, moet u wachten tot het einde van de gratis 30 minuten en terugkeren naar de parkeerautomaat of naar de applicatie om uw parkeertijd te verlengen.

Alle actuele parkeerinformatie is beschikbaar op de website van de stad Troyes: Klik hier

PARKEREN IN BETAALDE PARKEERGARAGES

De appartementen liggen dicht bij veel parkeergarages, dus hier zijn onze tips en suggesties.

Allereerst is hier ons goede plan voor een zeer goede prijs, maar wees voorzichtig, u moet van tevoren reserveren: www.onepark.fr

Eenmaal op de site, voert u de stad in (Troyes, Aube) en vervolgens de data en tijden van het begin en einde van het parkeren.

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn:

 • Parking Hôtel BEST WESTERN PREMIER HOTEL DE LA POSTE & SPA (Overdekt) (2min lopen 120m)

 • Parking Hôtel IBIS STYLES TROYES CENTRE (Overdekt) (10min lopen 750m)

Dit zijn de andere betaalde parkeergarages in de buurt, gerangschikt op bereikbaarheidsvoorkeur en parkeergemak. Ze worden allemaal beheerd door hetzelfde bedrijf Troyes Parc Auto. Wat de prijzen betreft, laten we u naar hun respectievelijke site gaan (klik gewoon op de naam van de parkeerplaats die u interesseert).

ga naar het handige informatiemenu

Waar u uw fiets kunt stallen

U kunt uw fiets stallen in het VéloPark Ulbach (25 rue Louis Ulback, Troyes), op 3 min wandelen van het appartement en de studio. Om daar te kunnen parkeren, moet u eerst contact opnemen met het Maison du Vélo (03.25.70.79.80 of lamaisonduvelo@tcat.fr), dat zich aan het treinstation van Troyes bevindt. Informatie over het stallen van uw fietsen vindt u door hier en hier te klikken (pagina 7, artikel 8.)

LET OP, HET IS STRENG VERBODEN EN HET IS ONMOGELIJK OM UW FIETSEN TE PARKEREN IN DE HAL VAN HET GEBOUW WAAR DE STUDIO & APPARTEMENT ZICH GELEGEN EN ONMOGELIJK TE PARKEREN IN DE APPARTEMENTEN ONDER SCHILDERIJ ANNULERING VAN DE RESERVERING ZONDER MOGELIJKHEID VAN TERUGBETALING.

Waar parkeren?
ou se sationner NL

Haal de sleutels van uw huur op

U heeft de nachtelijke huur van de Studio of het appartement Le coeur de Troyes op onze site of op een partnersite (Airbnb, boeking ...) afgerond, u moet een bevestiging hebben ontvangen op het platform van onze partners of op uw e-mailadres.

U betreedt zelfstandig de appartementen, ongeacht het tijdstip van aankomst, dankzij het sleutelkastje aan de onderkant van het gebouw. De informatie waarmee u de sleutelkastjes kunt openen, wordt u tussen 14.00 en 15.00 uur per sms gecommuniceerd.

 

Het appartement is vanaf 15.00 uur bereikbaar zoals aangegeven bij uw reservering.

ga naar het handige informatiemenu

Hoe de sleutels te krijgen?

De te volgen regels

 

Zoals bij elk huurcontract moeten de basisregels in acht worden genomen. Als deze regels niet worden nageleefd, kan het contract op elk moment eindigen, zelfs als de huur niet wordt beëindigd, of kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Hieronder vindt u de te volgen regels:

 • Feesten zijn verboden.

 • De appartementen zijn rookvrij.

 • Onze dierenvrienden zijn niet toegestaan ​​tenzij uitdrukkelijk overeengekomen.

 • Het uitzenden van muziek is verboden vanaf 22.00 uur.

 • Alle gebruikte vaat moet worden schoongemaakt, afgeveegd en opgeborgen.

 • Om de veiligheid te garanderen, moet u de deur onderaan het gebouw dichtslaan elke keer dat u langskomt en de deur naar de gang die toegang geeft tot de 2 appartementen op slot doen.

ga naar het handige informatiemenu

Wat zijn de huurregels die moeten worden gevolgd?
ontbijt

Ontbijt lunch en dinerr

 

Tijdens uw verblijf voorzien wij u voor het ontbijt van koffiecapsules, thee en suiker.

U kunt ook gebak, brood ... vinden op de volgende adressen:​

 • Boulangerie Gérard, 42 rue Emile Zola (maandag t/m zondag 6:30 - 19:30 uur, dinsdag gesloten) (het verlaten van het gebouw aan de linkerkant en de 2e straat aan de linkerkant - 1min lopen 120m) 

 • La Mie Câline, 65 rue Georges Clémenceau (maandag t/m zondag 6.45 - 19.30 uur) (aan de voet van het gebouw, rechts vertrekkend)

 • Traiteur Duparq, 5 avenue Pierre Brossolette (maandag t/m zondag 7:15 - 19:00 uur) (10 min te voet - 800 m) De beste croissants in de stad die je niet mag missen!

 • Carrefour Express, 76 rue Georges Clémenceau (maandag t/m zaterdag 7.00 - 21.00 uur; zondag 9.00 - 13.00 uur) (1 min lopen - 39m / bij het verlaten van het gebouw rechts dan 1e straat rechts)

Algemene voedingswinkels in de buurt:

 • Carrefour Express, 76 rue Georges Clémenceau (maandag t/m zaterdag 7.00 - 21.00 uur; zondag 9.00 - 13.00 uur) (1 min lopen - 39m / bij het verlaten van het gebouw rechts dan 1e straat rechts)

 • Monoprix, 71 rue Emile Zola (maandag tot zaterdag 8u - 20u; zondag 9u - 19u30) (2 min te voet - 180m) Bevat ook textiel, handwerk ...)

 • Carrefour City, 37 rue Raymond Poincarré (maandag t/m zaterdag 7.00 - 22.00 uur; zondag 9.00 - 13.00 uur) (3 min lopen - 260 m)

 • Marché des Halles, place de l'Hôtel de ville (maandag 08.00 - 13.00 uur; dinsdag-woensdag-donderdag 08.00 - 13.00 uur / 15.30 - 19.00 uur; vrijdag-zaterdag 9.00 - 19.00 uur; zondag 9.00 - 13.30 uur) (3min lopen - 200m ) Regionale producten.

Voor advies over restaurants verwijzen wij u naar het tabblad van de site getiteld Gastronomie.

ga naar het handige informatiemenu

Apotheken en medische noodgevallen

De grote apotheken van Troyes:

 • ​Pharmacie Eric Fernandes, 10-12 rue de la République, 10000 Troyes (maandag t/m zaterdag 8.45 - 20.00 uur; zondag gesloten) (2min lopen 120m)

 • Pharmacie du 14 juillet, 57 boulevard du 14 juillet 10000 Troyes (maandag t/m zondag 24 uur per dag geopend) (9min lopen 750m)

Medische noodgevallen in volgorde van voorkeur:

Polyclinique de Montier La Celle, 17 rue Charles Baltet, 10120 Saint-André-les-Vergers - 03.25.79.60.12 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 19.00 uur)

Hôpital des Hauts-Clos service des urgences, (attenant à l'Hôpital Simone Weil CH de Troyes) 101 avenue Anatole France, 10000 Troyes Let op zeer lange wachttijd

SOS Médecins : Voor pathologieën die zonder bewezen ernst lijken te zijn, is het soms sneller om een ​​afspraak te maken met de SOS-arts dan te wachten op de eerste hulp. Een afspraak maken bel 3624 of bezoek de website: https://www.rdvasos.fr  en voer afdelingsnummer 10 in of geolokaliseer.

ga naar het handige informatiemenu

Apotheken en medische noodgevallen

Wat te doen als je weggaat?

 

 • Uitchecken uit het appartement dient plaats te vinden om 11.00 uur, de laatste deadline. Onze schoonmaakservice komt direct.

 • De gebruikte vaat moet worden schoongemaakt, afgeveegd en opgeborgen. Anders wordt een toeslag van 10 € in rekening gebracht.

 •  

  Laat je bed zoals het is (maak de lakens, dekbedovertrek enz. niet los), huishoudelijk personeel zal ervoor zorgen.

   

 • Maak de koelkast leeg en gooi alles in de prullenbak.

 • Bij een verblijf van meer dan 2 nachten dient u het afval buiten te zetten en in de containers aan de rue Urbain IV te deponeren (Bij het verlaten van het gebouw linksaf, dan meteen de 1e straat links)  

 • Informeer ons per sms over kapotte borden of voorwerpen (06.64.20.55.44). Afhankelijk van de artikelen kan er een overschot aan u worden gefactureerd.

 • Zorg ervoor dat u niets in het appartement vergeet (oplader, persoonlijke bezittingen, enz.). Voor het verzenden van vergeten items worden kosten in rekening gebracht. De factuur dient vooraf betaald te worden en het artikel wordt naar u opgestuurd.

 • Zorg ervoor dat u elke sleutel terugplaatst in de respectieve doos en de codes door elkaar gooit.

ga naar het handige informatiemenu

Wat te doen als je weggaat?
bottom of page